trygg handel og trygg lønnsomhet
et vaktselskap med fokus på trygghet og trivsel

[ Innleid sikkerhetssjef ]

Næringslivet trenger kompetanse om kriminalitet. I en verden hvor det daglig stilles spørsmål om sikkerhet og trygghetstiltak, handler det om å forebygge og være beredt når det utenkelige skjer. Å ha en kunnskapsrik trygghetsrådgiver i organisasjonen vil være en lønnsom investering. Trygg handel og trygg lønnsomhet kommer ikke av seg selv.

 

[ Sivilt vakthold ]

Yrkeskriminelle blir borte når sivilt vakthold er endel av tygghetstiltakene.  Å kartlegge tyverier, å avdekke svinnkilder og iverksette tiltak for å fjerne dem, skaper uforutsigbarhet de kriminelle ikke liker. De kriminelle må ut av sirkulasjon om trygg handel og trygg lønnsomhet er en målsetting.

 

[ Sikkerhetsledelse ]

Du skal slippe å gå deg vill i jungelen av produkter og tjenester! Vi tar jobben med rådgiving og sikkerhetsledelse for deg! Engasjer oss for en kortere eller lengre periode, og du vil oppleve trygg handel og trygg lønnsomhet.

 

Verktøykasse

Å bli dyktig på kunnskap om kriminalitet er ikke gjort over natten. Men det hjelper hvis du har et godt samarbeid med et vaktselskap som har talent for å ”prikke ut” de som har uærlige hensikter. Å bli en god detektiv er ingenting for dem som ikke liker å skjerpe sansene sine og hele tiden lære noe nytt. Det handler om å både tenke og handle praktisk, samt få ”hovmesterblikket” over situasjonen. Vi er et slikt vaktselskap som fører til trygg handel og trygg lønnsomhet for våre kunder.
les mer

 
verktoykasse

God by aktivitetspakke

God by! er en aktivitetspakke med trygghets-tiltak for et handlemiljø.

Det reduserer kriminalitet i Oslo regionen og fører til trygg handel og trygg lønnsomhet. Våre trygghetsvektere, uniformerte og sivile fikser det.

Les mer om God by aktivitetspakken
Se våre kurs
god-by-logo2

Svinnforebyggende tiltak

Trygghet og trivsel gir lojale kunder i et handlemiljø. Det er godt nytt for retail bransjen. Mennesker trives på slike møtesteder. Fokus på svinnforebyggende arbeid gir bedre bunnlinje. Det gir bedrifter muligheter for å investere for framtiden. Svinnforebyggende tiltak handler om kontinuitet og langsiktighet. Det reduserer kriminalitet i Osloregionen og retail bransjen.

les mer
img 0430 (2)

[ Etterforskning ]

Ikke alle trusler er fra utsiden. Svinn og tyverier fra egen arbeidsplass utfordrer hverdagen i næringslivet. Underslag og illojale ansatte i retail bransjen er et problem. Å forebygge at utro tjenere i næringsingslivet får fotfeste er viktig. Bedrifter bør ha en strategi på dette område og helst servere tyvene på et sølvfat til politiet. Da vil problemeier oppleve trygg handel og trygg lønnsomhet. Mange blir tatt – altfor mange slipper unna. Vi har systemer for å fange uhederlige fisker i garnet. Å fjerne de som misbruker din tillit bør være målet. Å avdekke svinnkilder er en av våre spesialområder. Å ha utro tjenere i næringslivet er dårlig butikk.

les mer

[ Kurs ]

God service forebygger butikktyveri. Det kan læres! Vi har kurset du bør bruke. Ranskurs eller ransforebygging om du vil. Vi holder kurs som gir trening i å takle ubehagelige situasjoner. Er aktuellt for medarbeidere i butikker, hoteller, restauranter og andre som omgås kontanter og verdier i det daglige arbeid. Et kurs som kan føre til trygg handel og trygg lønnsomhet.

les mer

[ Foredrag ]

Skal du ha ledersamling eller gjennomføre et «kick off»? Vil du vite hvordan du best kan forebygge kriminalitet mot din bedrift? Tema om kriminalitetsbildet vil skape debatt, fordi hverdagskriminalitet utfordrer næringslivet. Trygghet og trivsel betyr mye for kundeopplevelsen. Å skape en trygg oase for kunder, og medarbeidere er svært viktig. Ønsker du å forebygge den økonomiske belastning kriminalitet fører til? Ta kontakt på tlf. 90 75 58 11, så vil Steinar gi et usminket bilde.

les mer
Medlemskap & Samarbeidspartnere
Vadla Trygghetsbyrå AS 
Postboks 6689 Rodeløkka
0502 Oslo


Telefon: 90 75 58 11

post@vadlatb.no  
Hold deg oppdatert
Stikk innom bloggen vår for  å lese om aktuelle temaer!

Hold deg oppdatert via vår facebook!
fb-bunn   mail-bunn   blogg-bunn
© 2015 Vadla Trygghetsbyrå AS. Alle rettigheter er reservert.
Vadla Trygghetsbyrå AS 
Postboks 6689 Rodeløkka
0502 Oslo


Telefon: 90 75 58 11

post@vadlatb.no  
Hold deg oppdatert
Stikk innom bloggen vår for  å lese om aktuelle temaer!

Hold deg oppdatert via vår facebook!
fb-bunn   mail-bunn   blogg-bunn
© 2015 Vadla Trygghetsbyrå AS.
Alle rettigheter er reservert.